Julavslutning 2010

In Fest, Julavslutning by Administrator

12-13 december avslutades verksamhetsåret 2010 med julbord på Skansen Kronan och dansuppvisning på Chalmers. En värdig avslutning på ett guldkantat gustavianskt år.

Avslutningen inleddes söndagen den 12 december med marknad på Kronhusbodarna, julbord på Skansen Kronan och efterföljande planeringsmöte inför 2011. Skansen Kronan bjöd på fantastisk mat och rustik miljö. När midvintersolen sken in genom de gamla kanonluckorna så gav det platsen ett magiskt skimmer.

Måndagen den 13 december fortsatte avslutningen med dansens Le Grand Final – uppvisningen på Chalmers A-husets ljusgård. Vi var ca 14 dansare med Ulf Leonardzon som dansmästare och presentatör. Utöver en publik på ca 20 personer så var det också ett 100-tal studenter som såg ner på oss från labsalarna. Efter dansen så bjöds det på tidstypiskt kafferep. Vi tackar här Chalmers för upplåtandet av lokalerna, Karin för det fina arrangemanget och Gun-Louise för spelandet på harpa.

Och ett stort tack till alla roliga och vackra gustavianer som har förgyllt det här året. Det är VI som är Westgiötha Gustavianer. God jul och gott nytt år på er alla =)!