Och höstlöven falla

In Föreningsliv, Samanfattning by Administrator

Vi är nu inne i den mörkare delen av året och de sista löven falla. Sålunda tid för förberedelser inför nästa års äfventyr.

Det har på senaste tiden inte varit så aktivt här på hemsidan men tro för all del inte att glöden i Westgiötha Gustavianer har falnat. Inte alls! För tillfället pågår förberedelser inför nästa års händelser som går i empirens tecken. Framförallt så är det återskapandet av slaget vid Leipzig 1813 i oktober som är huvudaktiviteten men de sker också en del roliga event inför detta som bl.a. Gränsen 1808 i Berghem (historiskt återskapande av en gränsby mellan Sverige och Norge 1808) och Gräfsnäs slottsspel i mitten av juli. Så det blir många tillfällen att ikläda sig ylle och siden och förföras av historiens lockelser.

Här följer några bilder från höstens eskapader i historiens tjänst, Iddiske kompaniets höstbjudning i Prestebakke 27 oktober och Nordiska balen i Skara 13 oktober. Stort tack till Anita och Helge Warberg samt Elinor och Stig Larsegård för dessa vackra händelser under 2012.