Magnifik maskeradbal

In Bal, Fest by Christer Johansson

Maskeradbalen i Kalmar blev en fantastisk tillställning. Vad sägs om 230 deltagare från hela Norden, Tyskland och Storbritannien, tidstypisk mat, levande musik och dans samt den vackra miljö som Kalmar slott utgör. Vad vi bevistade är sålunda ett minne för livet.

Från Westgiöta Gustavianer blev vi 11 personer som gästade maskeradbalen i Kalmar den 24 oktober 2009. Därtill anslöt också våra vänner från dansträningarna på Chalmers. Så tillsammans blev vi ett stort och glatt gäng från Göteborg och Lidköping.

Tyvärr hann inte undertecknad ta så många bilder som det var tänkt men förhoppningsvis är det fler föreningsmedlemmar kan bidra med bilder. Några foton ligger tillfälligt också ute på tidningen Barometerns hemsida:

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/anglalika-kostymer-pa-maskeradbal%281593959%29.gm

Ett stort tack riktas till arrangören Ulf Ragnarsson och Elisabeth Wall. Imponerande var också Anna Löfgren, likt en valkyria kommenderade de 100-tals dansarna medan maken Anders, som en vit tiger höll ordning i leden. Tack till er alla för denna fantastiska helg. Tänk vad man får vara med om!