Sista anvisningar inför balen

In Föreningsliv, Samanfattning by Administrator

Då är det dags för ytterliggare en av årets STORA händelser, nämligen WG:s höstbal på Råda säteri. Uppdaterade anvisningar finns att läsa här nedan och på fliken till höger.

Ärade balgäster!

Balen på Råda Säteri närmar sig med stormsteg och här kommer nu ytterligare information som jag ber er att läsa igenom. Har ni några frågor så är det bara att höra av sig till undertecknad.

Mat

Matallergier, vegetarianism eller dylikt skall ha anmälts sedan tidigare. Om inte så gör detta omgående. Glöm heller inte att ta med penningar eller betalkort för dryck till maten.

Program

Ni är välkomna till Råda Säteri klockan 17.00. Avhängning av ytterkläder sker i något av Rådas annex. Balen håller på till midnatt, därefter blir det ”eftersläpp” i säteriets annex, där vi får stanna till runt 03.

Fotografering

För att ha rätt känsla under kvällen så är kameror strängeligen förbjudet i säteriet! Däremot får ni gärna fota utanför huset och i annexet. Kamerorna lämnas under aftonen i annexet. Vi kommer att ha två fotografer på plats som tar mingelbilder under hela kvällen, och dessa bilder kommer att kunna köpas för 50 kr. Det kommer också att finnas möjlighet att bli fotade i en tjusig 1700-tals studiomiljö. Vill du/ni bli fotade så ska detta anmälas innan balen till jennie.rodin@gmail.com , priset för det är 50 kr (och betalas kontant och med jämna pengar på plats). Alla bilder levereras digitalt.

Dans

En workshop i 1700-talsdans kommer att hållas den 1 oktober på Stadsmuseet i Göteborg. Inträdet kostar 40 kr för allmänheten men är gratis för balgästerna. Kom gärna i historisk klädsel. Vi planerar att lära ut 5-6 danser under kvällen, från kl 19.00-20.00 och 21.00-22.00. Samtidigt kan ni passa på att besöka museets nya 1700-talsutställning och lyssna på historikern Christopher O´Regan som håller föredrag. Tillställningen ingår som en del i Göteborgs Kulturnatta. För utförligare program läs HÄR.

Vänliga hälsningar

Balmadammen Jennie Rodin